FILOSOFI OG TILGANG TIL FILM 

"At lave dokumentarfilm er en måde
at være i dialog med omverdenen på
og handler om konstant at lade sig
udfordre og inspirere.
Det bygger på en dyb interesse i andre mennesker, perspektiver og indsigt samt kræver, at man stiller spørgsmål uden at drage forsimplede konklusioner"
 

MAGIC HOUR FILMS

Grundlagt i 1984 (under navnet Lise Lense-Møller Film). Selskabet har siden dets oprettelse produceret og co-produceret et væld af film –

både dokumentar, spillefilm og kort fiktion for børn.

                     

Magic Hour Films fokuserer på højt-profilerede, kunstneriske dokumentarfilm og art-house fiktion med internationalt potentiale, der har noget på hjertet.

 

Magic Hour Films co-producerer med selskaber fra hele verden og har et stort internationalt netværk.  De fleste film er i international distribution og mange af dem har modtaget en lang række internationale priser.

 

PRODUCENT I LISE LENSE-MØLLER

Efter at have arbejdet som free-lance producer, instruktør- og produktionsassistent på omkring 15 spillefilm, etablerede Lise Lense-Møller i 1984 sit eget filmproduktionsselskab. Hun har siden produceret et væld af film, har rådgivet på endnu flere for andre selskaber og filmfolk og har desuden været medforfatter på en række manuskripter og bøger.

 

Siden 1992 har Lise arbejdet som ekspert og gruppeleder for EAVE – et Europæisk MEDIA program med tre årlige internationale workshops for uafhængige producere fra hele verden. Lise er nu Head of Studies hos EAVE.

 

Lise har desuden ledet workshops og undervist lejlighedsvist i Danmark (f.eks. på Den Danske Filmskole, The European Film College i Ebeltoft) og internationalt (f.eks. på Helsinki Universitet, Bergen Media Centre, Israelsk Arabiske filmfolk i Haifa, EAVE (forskellige lokationer)).

 

 Lise har været aktiv i filmpolitik – bl.a. som bestyrelsesmedlem i  Producentforeningen  i mere end 20 år.

 

I tillæg til Magic Hour Films driver Lise et lille niche-forlag, Visdomsbøgerne.

© Magic Hour FIlms Aps

Magic Hour Films

Teglgårdsvej 839, 1. tv
3050 Humlebæk

Denmark

Tel: +45 3964 2284

Mobile: +45 4031 4231

  • Facebook - White Circle
  • Vimeo - White Circle
  • LinkedIn - White Circle