top of page

 FILOSOFI OG TILGANG TIL FILM 

"At lave dokumentarfilm er en måde
at være i dialog med omverdenen på
og handler om konstant at lade sig
udfordre og inspirere.
Det bygger på en dyb interesse i andre mennesker, perspektiver og indsigt samt kræver, at man stiller spørgsmål uden at drage forsimplede konklusioner"
Anchor 1

MAGIC HOUR FILMS

Grundlagt i 1984 (under navnet Lise Lense-Møller Film). Selskabet har siden dets oprettelse produceret og co-produceret et væld af film –

både dokumentar, spillefilm og kort fiktion for børn.

                     

Magic Hour Films fokuserer på højt-profilerede, kunstneriske dokumentarfilm og art-house fiktion med internationalt potentiale, der har noget på hjertet.

 

Magic Hour Films co-producerer med selskaber fra hele verden og har et stort internationalt netværk.  De fleste film er i international distribution og mange af dem har modtaget en lang række internationale priser.

Anchor 2

PRODUCENT I LISE LENSE-MØLLER

Efter at have arbejdet som freelance producer, instruktør- og produktionsassistent på omkring 15 spillefilm, etablerede Lise Lense-Møller i 1984 sit eget filmproduktionsselskab. Hun har siden produceret et væld af film - både dokumentar, spillefilm og kort fiktion. Magic Hour Films er et produktionsselskab, der udvikler, producerer og distribuerer film til de nationale, såvel som de internationale markeder.

 

En stor del af selskabets produktioner er internationale co-produktioner, der har fået stor international anerkendelse, især nævneværdigt ‘Burma VJ’ af Anders Østergaard med 52 internationale priser og Oscar-nominering samt ‘Into Eternity’ af Michael Madsen med 20 internationale priser.

Magic Hour Films specialiserer sig i kreative dokumentarfilm, og tilbyder også andre selskaber og filmfolk professionel rådgivning, og er med til at fremme nye talenter. Lise er desuden engageret i professionel filmuddannelse på internationalt plan, primært som ekspert og gruppeleder for EAVE siden 1993, hvor Lise siden 2018 har været Head of Studies. 

Lise driver desuden et mindre forlag, Visdomsbøgerneog underviser yoga.

bottom of page