KOMMER SNART I DANSKE BIOGRAFER

Premiere: 2. april 2020 (Danmark)

Genre: Dokumentarfilm

Instrueret af: Erlend E. Mo

Produktionsselskab: Magic Hour Films i co-produktion med Mosaikk Film (NO), Indie Film (NO),  Vilda Bomben Film (SE) og Film i Väst (SE). Udviklet med støtte fra Det Danske Filminstitut, Sørnorsk Filmsenter, Norsk Filminstitutt, Svenska Filminstitutet, Nordisk Film & TV Fond, Stiftelsen Fritt Ord og Eurimages. I samarbejde med SVT, TV2 og NRK.

Produktionsland: Danmark, Norge, Sverige

 

Familien Mo bor med deres tre børn på en idyllisk slægtsgård i de norske fjelde - eneste ulempe er, at de er nødt til at pendle på arbejde i fly. Så forældrene lider af en nagende klimasamvittighed og et stigende behov for at handle for at redde planeten og deres børns fremtid.

 

Efter mange overvejelser beslutter de at flytte til Karise Permatopia, et selvforsynende, økologisk landsbykooperativ i Danmark. Men det viser sig at være betydelig lettere at have de rigtige meninger, end at udleve dem. Sammenstødet mellem idealisme og virkelighed, individuel frihed og ansvar over for fællesskabet, sætter hverdagen på spidsen - ikke mindst i en familie, der består af fem stædige individualister og mindst lige så mange drømme.

 

En hjertelig, rå og ærlig film om en helt almindelig familie i klimakrisens skygge.

© Magic Hour FIlms Aps

Magic Hour Films

Teglgårdsvej 839, 1. tv
3050 Humlebæk

Denmark

Tel: +45 3964 2284

Mobile: +45 4031 4231

  • Facebook - White Circle
  • Vimeo - White Circle
  • LinkedIn - White Circle